Boot & Jacht stofferingen

Geniet volgende zomer van uw vernieuwde interieur

Wenst u een paar prachtige bootkussens? Zijn uw kussens aan vervanging toe? Kunt u in de lokale winkel geen bootkussens vinden die aan uw wensen voldoet?

Eén van de specialismen van Stoffeerderij Koemans is bootstoffering. Boot stofferen vereist vakmanschap en ervaring. Een mooie boot herken je aan de afwerking en kwaliteit van het binnenwerk. Als gespecialiseerd stoffeerder hebben wij oog voor de details en gevoel voor maatwerk. Het stofferen van boten en jachten is een vak apart. Op een boot loopt niets recht en daardoor moet alles op maat gemaakt worden.

Ruime sortering stoffen

Wij stofferen alle soorten boten. Wij werken met de materialen leer, kunstleer en uiteraard stof. Wij hebben een ruim assortiment met mooie stoffen in verschillende prijsklassen en speciale zeewaterbestendige soorten leer. Al deze stoffen zijn in een tal van kleuren te bestellen.  De producten die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit, dit omdat er veel wordt gevraagd van de stoffen. De stoffen moeten een lange levensduur hebben omdat het veel in aanraking komt met water en licht. Wij gebruiken waterafstotende en vochtwerende materialen die u gemakkelijk schoon kunt houden. Deze materialen zijn kleurvast en worden dus niet snel door de zon verbleekt.

Afwerking

Wij zorgen ervoor dat elke ronding en hoekje perfect aansluit op de betimmering. De vormgeving en het materiaal kunt u zelf invullen. Van schuine voorramen tot luiken in de vloer, Stoffeerderij Koemans heeft de ervaring om dit alles naar tevredenheid te realiseren.

Wat uw wensen ook zijn, u kunt contact met ons opnemen en wij komen graag aan boord om de mogelijkheden te bespreken. Uw boot wordt tot in detail afgewerkt. Dat zie je niet alleen, maar voel je ook!

Wilt u naast uw boot/jacht stofferen nog meer laten stofferen door Stoffeerderij Koemans? Bekijk dan onze website verder.

‘Een boot is een echt luxeproduct, luxeproducten moeten er te allen tijde goed uitzien’.