Camper & Caravan stoffering

Verhoog het plezier van uw vakantie

Op vakantie met de hele familie, kamperen op de mooiste plekjes van de wereld en genieten van het uitzicht. Dat wilt u toch alleen met een volledig gestoffeerde en comfortabele camper of caravan?

Niet is vervelender dan dat uw zitting versleten is. Terwijl uw camper of caravan verder prima is, ergert u zich aan de versleten zitting. Als u regelmatig met een caravan of camper op vakantie gaat, is slijtage helaas niet te vermijden. Wij kunnen u adviseren over nieuwe camper en caravan stoffering. Stoffeerderij Koemans biedt u deze mogelijkheid in elke vorm, afmeting en dikte.

Uitgebreide collectie stoffen

Voor camper of caravan stoffering hebben wij een zeer uitgebreide collectie leer, kunstleer en stoffen. De stoffen zijn geschikt voor intensief gebruik. De collectie bestaat uit uiteenlopende stoffen en verschillende kwaliteiten leer. Bij ons vindt u altijd de stof die aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om duurzaamheid, waterafstotende- en/of schimmelwerende eigenschappen.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Uw wensen kunnen gaan over de uitstraling van de camper en caravan stoffering, levensduur van de stoffen en gebruiksgemak zoals bijvoorbeeld het makkelijk schoonmaken en het makkelijker opbergen.

Vakkundig personeel

Elke opdracht wat betreft camper en caravan stoffering is uniek en vraagt om maatwerk. Wij beschikken over moderne apparatuur, materialen en gereedschappen. Wij adviseren u graag over camper en caravan stoffering vanuit hun expertise.

Wanneer u in het voorjaar weer met uw nieuw gestoffeerde caravan of camper er op uit wilt trekken, is het verstandig om in de maanden daarvoor eens contact met ons op te nemen zodat wij bij u langs kunnen komen voor een afspraak.

Met stoffeerderij Koemans kunt u weer volop genieten van al het moois waar uw camper u heen brengt. Mede dankzij de jarenlange ervaring bent u verzekerd van eerlijk advies tegen een scherpe prijs. Neem contact op met ons en ervaar de vele mogelijkheden.