Meubelstofferingen

Geef uw meubels een tweede leven

Heeft uw favoriete fauteuil vlekken die er niet meer uit gaan? Zijn uw leren eetkamerstoelen versleten? Of wilt u gewoon uw woonstijl aanpassen? Voor meubelstofferingen bent u bij ons aan het goede adres. Wij stofferen vele soorten meubels. Of het nu gaat om een moderne, landelijke of klassieke stoel, als u deze door ons laat stofferen bent u verzekerd van kwaliteit.  Meubelstoffeerderij Koemans heeft een moderne werkplaats ter beschikking waar verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd, waar meubelstofferingen één van is.

Het herstofferen

Op vakkundige wijze worden alle meubelen gestoffeerd zoals ze ooit ook afgeleverd werden. Het herstofferen van u kostbare meubel is niet eenvoudig, maar ons vakmanschap geeft u de zekerheid dat dit op juiste manier gebeurd. Naast het opnieuw stofferen van uw meubel, vernieuwen wij de vulling en behandelen we zo nodig de frames.

Wij vinden stofferen een waar ambacht en besteden hier dan ook veel tijd en zorg aan. Wij zorgen voor de meubelstofferingen van complete interieurs van de klant zoals:

 

 

–  Stoelen

–  Banken

–  Leren zitmeubelen

–  Fauteuils

Moderne collectie stoffen

Met onze moderne collectie stoffen kunt u uw bank of stoel weer een nieuw uiterlijk geven. Onze bekledingsstoffen die gebruikt worden voor meubel stofferingen zijn van de allerbeste kwaliteit. Wij nemen stof af van veel verschillende top-leveranciers om u een zo groot mogelijke verzameling van meubelstoffen aan te kunnen bieden.

Besparing

Met stofferen van meubelstukken kunt u tot 70% besparen t.o.v. nieuw koop. Uw meubelstuk ziet er weer als nieuw uit en krijgt een tweede leven. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag ons om advies en wij voorzien u graag van prachtige opnieuw gestoffeerde meubels.

 

‘Omdat elk meubelstuk uniek is, is stoffering altijd maatwerk.’